Zenner Haarrekjes

Ken je dat, zo iets wat plots opduikt. Iedereen heeft het er ineens over… op blogs, op twitter, je vrienden. Daarvoor zal het ook al bestaan hebben, maar je zag het niet. En dan Bamm… overal beschikbaar. Dat had ik met van die haarrekjes zonder metalen stukje.

Het zou beter zijn voor je haar omdat er niets is wat het zo afbreken, en dat knikje in je haar zou ook verleden tijd zijn. Ja, dat wou ik nu ook hebben.

Ik stond aan de kassa in het Kruidvat en wat zie ik daar in het gangpad ernaast: zo’n rekjes. Ik had geen zin in een sprintje heen en weer en vervolgens weer aansluiten in de rij. Dus eerstvolgende keer dat ik in het Kruidvat was, nam ik ze mee.

IMG_4527

Ze zijn van Zenner en zitten per vier verpakt, voor 2,99 euro. Best veel als je het vergelijkt met van die dunne kleine want daar zitten er vaak echt een stuk of twintig in. Ze komen in allerlei kleuren, maar ik ben voor de basics gegaan. Lekker saai, I know, maar bij de andere zat altijd één kleur die ik toch nooit zou gebruiken. En dat was hier niet het geval. Superhandig dus, zo’n rekjes. Ziet er ook wat beter uit om je pols dan die kleine vind ik. En in je haar…

IMG_4545

Advertisements

4 thoughts on “Zenner Haarrekjes

  1. Ik vind ze wel leuk, ik heb alleen nog zo`n grote voorraad van die normalen elastiekjes, die maak ik eerst maar eens `op`! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s